Eki on ollut nyt meillä viihdykkeenä, on se ihana!! Ja tuo pikkuneiti-Leni pudotti vaihteeksi _kaiken_ karvansa, juoksua siis odotellessa. Kehästaraa Leni-Koikkalaisesta tuskin koskaan tulee, mut ois se kiva käyttää koiraa näytelmissä, menestyksestä viis. Tuolla juoksutahdilla (5kk) ja karvankadotuksella meille jää karvallista näyttelyaikaa vuodessa noin.. monta viikkoa :D

 

Ja sitten odotellaan ja jännitellään. Kuunvaihteessa pitäis Noskan pyöräyttää pennut, on siellä kuulema "vauvvoja vattallinen". Aika näyttää, että kuinka käy mun etiäisen siitä, että eka syntyvä pentu ois musta! Voihan se tottavie olla niinkin, että koko pentue on ruskeita. Sekään ei vielä kerro isyydestä mitään, Puti kun myös kantaa parkkia. Että eipä voi uteliaisuuden ja jännityksen vähyyttä kieltää. No, Finnzymes kertoo sitten totuuden.

 

Muutakin jänskää juttua toiveissa ja jumankekka muuten - mulla on EKAA kertaa eläissäni matkakuumetta! Jokin lämmin kaupunkikohde houkuttais. Son kuulkaa mua aatellen maailman aika mones ihme, jos tämä toteutuu. Tai voipihan se olla että jää tähän saumaan vain haaveeksi, jos tässä nuo muut asiat ns. menee läpi. Ei voi tähänkään sanoa muuta kuin että: aika näyttää :)

 

Ja kyllä se näin on nähtävä että mulla jää viime vuosi niputtamatta, mutta aloitetaan tätä vuotta. Heidi ja Ruu-Ruu-Rurik kävivät möllitokoilemassa perjantaina 6.pvä ja hienostihan se meni!

Luoksepäästävyys 10
Paikkamakuu 10
Seuruu kytkettynä 9.5
Seuruu hihnassa 9.5
Maahanmeno liikkeestä 6.5
Luoksetulo 10
Seisominen liikkeestä 7
Estehyppy 0
Kokonaisvaikutus 10
Loppupisteinä  164, 1.tulos ja kolmas sija. On ne a ja peukkuja jatkoon!

 

Hmm. Pakko saada tälle vuodelle ensimmäinen biisi. Mun yks lemppareista, Hectorin Yhtenä iltana. Tällä kertaa tosin Saran versiona. On ne nuokii pojat kasvaneet sitte vuoden -96, millon Kellariväkenä itteään luokkaretkellä mainostivat ( samassa hotellissa majailtiin). Terkkuja vaan Joalle ja Kristianille :)