Erika ja Eki läks aamulla ajelemaan Laihialle mejäkokeeseen, Hilkka ja knn Sinikka on messissä myös. Uutisia paikanpäältä ootettavissa siis huomenissa. Jänskättää. Katotaanpa että pitääkö Erikan analyysi Ekin toiminnasta paikkansa...

Eilisen illan vielä arvoin että "jaksanko" pakata laumani Laihialle mukaan, ja tulin tulokseen etten jaksa. Ehkäpä se lie oli jonkun sortin etiäinen, koskapa viime yönä Otolle nousi kova kuume ( Iina oli viikolla kuumeessa, ei ylläri sinänsä). Tää päivä onkin mennyt tiiviisti sisätiloissa, Putikin toimitettiin aamulla mummolaan, eihän tästä lenkillekään nyt pääse. Pikkasen harmitti, kun keli ois ollu mitä mainioin rinkkaretkeilylle tonne rantsuun, mutta eipä näille mithään voi :)

No, oon silti saanut paljon aikaseksikin tälle päivää. Sain kakaroiden huoneen siivottua, verhokangas pitäis vielä pyöräyttää ompelukoneen alta. Harmi, kun ei nättejä retroverhoja oo löytynyt... Leivoin muffinseja pari peltiä ja aloittelin kaulahuivia Iinalle. Aina kun kelit kylmenee, tekee mieli kutoa jotain. Aloitetaan siis helpolla sormiverryttely-huivilla. JOS vaikka löytäis jonkin kivan ja yksinkertasen neuletakin ohjeen, voisin yrittää. En todella ole PRO tässä hommassa, mutta ku tahon mieleisen takin, ja itte tekemällä sen lie saa.

Kävin muutes torstaina ratsastamassa! Pääsin satulaan, pysyin satulassa ja ravasinkin! Voin sanoa, että takapuoli on kippee, mut ei se haittaa mitään, oli nimittäin sen verran mahtava fiilis päästä pitkästä aikaa  ( 15v sitten sillai oikeesti!?) ratsaille! Ihanata! Ehkä pakko päästä toistekin, jos vaiks heti ens viikolla? Iina menee ainakin, kun tälle viikkoa ei päässyt.

 

 

Ja muutenkin.. Elämä on.