Eilen 31.7.10 oli Lappalaiskoirat ry:n kesäerikoisnäyttely Rautavaaralla. Mekin suunnistimme paikalle kaikkien kolmen koiran kanssa, pääasiallisena tarkoituksena käyttää Leni pentuluokassa edes sen kerran.

 

Leni jaksoi kaiken ihmettelyn, riekkumisen ja hillumisen ohessa/jälkeen olla todella reippaasti ja sievästi kehässä. Malttoi seistä ja olla hieno. KP:ta ei tullut, vaan tuli tervetulotoivotus kehään aikuisempana. No ihan totta, onhan Leni niin hankalassa kasvuvaiheessa, mutta pääasiat on kunnossa ja rungosta ainakin löytyy mittaa ;)  Kauniisti esitetty tosin vaihtaisin muotoon esiintyy kauniisti :)

" Hyvin kookas, jo koon ylärajalla. Hieman pitkärunkoinen. Riittävä luusto, hyvät käpälät. Suipot korvat. Lupaava pää. Riittävä otsapenger. Saisi olla voimakkaammin kulmautunut. Hieman luisu lantio. Hyvänlaatuinen karva. Tässä kehitysvaiheessa takaraajojen liike kaipaa voimaa. Kauniisti esitetty." PEK1

 

Erkki-Merkki kävi hakemassa kolmannen T:n avoimesta luokasta. Joutuu raasu vielä juoksemaan kehissä ;) Ekillä on ne asiat kohdillaan, mitä pidän tärkeinä ( ja mitä pitäisi pitää tärkeinä, erityisesti mittasuhteet), mutta metsää ei nähdä puilta. On se ISO ja ei täydellinen, mutta kuitenkin. Haetaan me putken päätteeksi vielä sitä jotain, eikä nyt puhuta sertistä :)

" Koon ylärajalla ( 53,5cm). Järeäluustoinen. Hyvin pitkäkarvainen. Häntä tahtoo kiertyä liikkeessä, mutta myös seistessä kiipeilee yli selkälinjan. Järeä pää. Hyvä purenta. Vankka runko. Hieman luisu lantio. Ulkokierteiset takaraajat. Olemus ? kevyempi ja jäntevämpi." AVO T

 

Entäs sitte valioluokassa esiintynyt Puti? Puti on nyt kesän aikana kasvanut kunnolla miehen mittaan ja on siitä ihan mukavan näköinen mieskoira tullut. Jopa niin mukavan, että oli näyttelyn BIS. Kaikki palikat paikoillaan ja loppua kohden vain petrasi kehässä olemistaan, ainakin minusta tuntui siltä :)

" Koon ylärajalla. Erinomainen tyyppi. Erityisen hyvä pitkä askel. Kaunis pää. Erinomainen ilme. Sopiva luusto. Hieman luisu lantio. Hyvä etuosa. Erinomaiset käpälät. Hyvä karva. Kauniisti esitetty." VAL ERI1 PU1 ROP BIS

 

Ei tartte Putin ihan heti olla näyttelyyn menossa. Ja kiitos onnitteluista. JA ei, ei Putia edelleenkään olla matadoriksi tekemässä, aion pysyä kannassani siitä, että Putin ainokainen pentue saa edelleen jatkaa kasvua tovin aikaa ennen kuin lupaan Putia yhdellekään nartulle :)

 

MUOKS. Nii-i. Tuollai aamutuimaan ( no ainakin melkein) kun näpertelee, niin asioita unohtuu. Eilen lauantaina oli ryhmänäyttely Ristiinassa, lapinporokoirilla tuomarina Arvi Elmén. Lenin veli Rurik-poikanen PEK1 KP ROP-PENTU. Onneaponnea Heidi ja Ruu :)

Ja viikko sitten Kemin KR-näyttelyssä Lenin Naava-sisko PEK1.

MUOKS 2.8.10 klo 00.30

Eilen Hailuodossa mejä-kokeessa meijjän Marikan Konna-malinois AVO1 / 47p, kokeen toiseksi parhaat pisteet. Koe oli Konnan ensimmäinen. Samaisessa kokeessa Erikan Sini-kultsu VOI1 / 45p. Yhtä vaille JVA :)

ONNEA TIIMILLE!!!