Tuntuu että vapusta on jo ihan tolkusti aikaa, mutta eipä siitä olekaan. Jännä, kuinka tuo aika välillä temppuilee. Toisinaan se juoksee ja toisinaan tuntuu että se junnaa paikoillaan. Riippuu tuokin vissin seurasta, paikasta, duunista, ajatuksista.. Kaikesta.


Hei!
Esittelen teille kaikille kaverin nimeltään "Kateellinen", tapaat hänet kun kaikki onnistuu. Hänen veljensä "Tekopyhä" on mukava edessäpäin, mutta joskus kritisoi sinua ystävälleen "Säälittävälle", joka tarvitsee ravinnokseen osan sinun elämästäsi. Miksi? Koska edustat kaikkea sitä mitä he eivät ole. Nimeni on "Hymy" ja minä pilaan heidän elämänsä :)

 

Noniin, sepä siitä.
Lonkkien turnauskestävyyttä on taas koeteltu hölkäten, vaan onhan se tosi, että ei ne kestä. Herneen verran tympäsee vaan josko tähän helpotusta ois tulossa jossain vaiheessa. Ehkä kenties.

Puti aloitti tänään nämä mejäkuviot. Osaa se vieläkin jutun jujun vaan eipä olla vetämisestä eroon päästy, päin vastoin, jessus.
Poikansa Rurik-monitoimiporkkis on kans tänään ajanut kevään ekan jäljen, pala kakkua poikaselle oli ollut se :) Rurik ja Heidi päässeekin myöhemmin mejäilemään kimpassa itälaikojen kanssa.


Ja Saiman vappukuvia.








Biisi pitkästä aikaa, Happoradioo vaihteeksi: Sahattu oksa, poltettu silta