Rurik-poika on päässyt pelastuskoiraporukoihin treenaamaan! Vau! Kattokaas nyt, siellä se pikkanen tiitteränä reenailee isompiensa seurassa. Kuvien © Heidi, kunnes toisin todistetaan :)

Heidi ja Hertta

 

Lauantaina ajelimme Kemiin tsekkaamaan Lumilinnan. Siellähän se "laitos" taas möllötti, liukumäki ja hoijakka kuten aina ennenkin. Hotelli, kahvila/ravintola ja se korunäyttely vähän erilai toteutettuja. Näkemisen arvoinen? Njoo, ehkä. Kakarat ainakin tykkää. Ja ne oikeet turistit.

Enivei. Kemin mutkan kohokohta oli Lenin Onneli-siskon tapaaminen. Omat tessut eivät olleet mukana, mutta pääsinpäs edes minä Onnelia moikkaamaan. Kiitos Onnelin kotiväelle kun sain tulla käymään!

Onnelin kuvat lauantailta:

 

Sunnuntaina suuntasimmekin sitten Pudasjärven Korentokankaan poroaidalle, jossa oli tämän vuoden The Tapahtuma, poropaimennustestit- ja kilpailu. Meidän lähtö hieman venähti, joten montaa koiraa ei ehditty aidassa näkemään. Ei haittaa, paikalle päästiin kuitenkin, se pääasia. Ja tänään Leni ja Puti pääsi näkemään Onnelin! Onnelikin ajeli Miilan ja Samuelin kanssa Pudikselle. Saivat sisarukset peuhata, hihnoissa kylläkin, mut ei remelit näyttäneet tahtia hidastavan. Putia ei saatu lasten kans samoihin kuviin, Puti meni hihnan mitan niin kaukana kun saattoi ja ilme oli luokkaa: " Ai tsissus, nyt niitä riiviöitä on KAKS!? *oksu*"

Näistä kahdesta Leni on se Luikku-Silakka. Luulin että Leni on mötky, mutta olikin Onneli rotevampia tapaus :) Jännä, kuin Onnelilla on mun silmään kovin Putin pää ja ilme, mutta väri on ihan väärä :D Nätti likka.

Väänäsen Minna, "meijjän" PRO-kuvaaja, räpsi pentusista muutamia kuvia. Niitä odotellessa :)

 

 

 

Lenistä kuva tältä viikkoa joltain päivältä, enpä muista miltä.