Jaahans. Viittisköhän tuota kiireimmäksi aikaa istua ja ripotella kuvia. Jos ainakin aloittelis hommaa?

 

Ihan eka lisää kuvia Ruskasta. Näppärän näköinen neitikoira. Kuvat on ottanut Hurmeen Kaisa 2.7.10. Kiitos!

 

Ja sitten Rurikin pariin. Rurik ja omistajaperheen Valtsu-poika ovat niittäneet menestystä mätsäreiden lapsi ja koira- kisoissa. Kaks kertaa peräkkäin sijoittuneet neljänsiksi, viimeksi 7.7.10! Hyvä pojat, parhautta :D

Onhan toki Rurik Heidinkin kanssa pyörähtänyt match show-tunnelmissa ja ruusukkeita, mainetta ja kunniaa ovat tainneet niittää joka kerta ;) Ehkä mun tarttee kaivella kaikki tulokset ylös, mutta laitetaan nyt ees kuvanen pojasta ja sen mammasta. Aijuu, kuvat on tainnut ottaa Make.

 

Lauantaina 10.7 meillä oli pienimuotoiset lapinporokoirien kokoontumisajot Utajärvellä Sotkanhelmessä. Paikalla oli Juntusen Riikan, kennel Chevrott's, kasvatteja sekä "meitä" Kemppaisen Minnan Poropeukaloita ja vähän muitakin. Kaikille kiitos meitinkin puolesta!

Utajärvellä pääsinkin näkemään Ruuuurikkisen ensimmäistä kertaa sitten pentulaatikon.

Rurik

 

Onnelikin oli tullut Kemistä. Melkein uskaltaisin sanoa, että Onneli ja Leni on eniten "vaiheessa" olevat tapaukset tästä pentueesta :D  Onnellinen Onneli olikin just aloittanut ekan juoksunsa ( oiskohan meillekin ootettavissa?). Aijuu, Samuelille terkut, olit aika taitava kahdeksan piikin nappaaja!

Taitavasti oon onnistunut Onnelin kuvat sössimään, mut jos parempia muilta kameramiehiltä löytyis? Muuan maistiainen kuitenkin.

 

Ja Kaira. Tää on niin äitinsä tytär kuin vain voi olla, ja jestas mikä karva Kairalla on päällä! Ihana, mahtava tessu!

 

Muutamia kuvia on muistakin koirista, mutta unijutut kutsuu just nyt ja kovasti.