Eilen Muhoksella, tänään Pyhännällä ja takas tullessa sai/piti pysähtyä Piippolassa ja huomenna myös tiedossa jonkunsortin maalikyläajelua kahteen tai kolmeen paikkaan. Ei se mittään, onneks tykkään ajella, varsinkin jos ajelun "palkkiona" on mukavia visiittejä mukavien ihmisten luo :) Terrrkkuja vaan!

Pyhännällä synttäröitiin kaverin tytön 8v pirskeet - pötsit kakkua pullollaan, nam ja kiitos!

Kotiin ajellessa pysähdyttiin noukkiin kyytiin puolentoista hirven jalat, 5 niistä on isoo eläintä, yks vasan sorkka. Oli sääriluuta sen verran pitkästi, että niistä riittää katkoa koirille pätkät syötävää, loput talletetaan pakkaseen jälkihommia varten. Veri jäi vielä saamatta, aika terhakkaa ainetta vissiin hyytymään, eikä mun pullottaja ehtiny ajoissa kaadolle. Jahtikautta onneks vielä jäljellä ( niin kun tänäänhän tuo jopa alkoi), ei hätiä siis sen suhteen. No mut hei siistii kuitenki, että huomenna saadaan lissää kinttuja ja ränttyjä! Tuli kutsu hakemaan. Varmaan pitää jättää koera hoitoon reissun ajaksi, että varmasti mahtuu kaik kyytiin mitä irti saadaan!

 

Aijoo. Keskiviikkona 23.9 Suihkosen Minna otti Putista muutaman kuvan, Minnalla kun pikapikaa pysähdyttiin. Puti tasan 3v 9kk. Pakko sanoa, että tää eläin näyttää livenä paljon paremmalta kuin kuvissa. Cраcйбo, Minna. 

Nyt unille kiivaa ja kallellaan, onpi väsy.