Kolmen päivän talkoopläjäys, perjantaina selvittiin "muutamalla" tunnilla, lauantai ja sunnuntai venähtivät kahteentoista tuntiin kumpainenkin. Oispa ollut askelmittari mukana, veikkaan, että enkkareita ois taottu, istumaan kun ei ehtinyt. Kaikkiaan näyttely sujui hyvin, lauantain kokopäiväistä sadetta ja muutamaa muuta pattitilannetta lukuunottamatta.

Puti kävi kumpanakin päivänä kehässä. Lauantain tuomari oli Markku Kipinä ( 3+8) ja sunnuntaina Tapio Kakko ( 2+7). Puti molempina päivinä VSP ja CACIB. Pihlajamäen Ilmatar oli kummankin päivän ROP, kuten myös perjantain ryhmänäyttelyssä Limingassa, melkoinen putki siis! Lauantaina Hymyn näyttelypäivän kruunasi RYP-4 sijoitus ( tuomari Tuula Savolainen) ja sunnuntainakin pääsi kahdeksan joukkoon Marjatta Pylvänäinen-Suorsan valvovan silmän alla! Vau! Oon ihan vilpittömästi iloinen Hymyn ja Pirjon puolesta, ansaittua. Hymy ON kaunis. Siinäpä lapinporokoiran mallia parhaimmillaan, saa olla kasvattaja ylpeä!

Lauantaina Markun kehässä kävi myös Putin ja Leesian tytär P. Seesam eli Naava. Näinpäs tyttären livenä! Naavalle tuloksena NUO H, tuomari rokotti ainakin koosta.. MItäshän siinä muuta oli, en voi just muistaa. Kuitenkin, tuttua ilmettä Naavan naamassa näkyi! Hyväluonteinen kersa! Oli kiva nähdä!

Tässä Putin arvostelu sunnuntailta:

" Kokonaiskuvalta erinomainen. Erinomaiset mittasuhteet ja rotutyyppi. Oikeanmuotoinen pää, hieman vaaleat silmät. Sopivasti kulmautunut, hyvä raajaluusto, oikein kiinnittynyt häntä. Olkavarsi voisi olla hieman viistompi. Hyvän mittainen turkki joka voisi olla hieman karheampi. Liikkuu ja esiintyy hyvin. Miellyttävä luonne." VAL ERI1 SA PU1 CACIB VSP

Lauantaina arvostelu on jossain paikassa X, mutta silmiä turkkia lukuunottamatta se oli hyvä jos ei sanasta sanaan samanlainen. Kiittää hän :)

 

Lauantai-illalta rallikuvia, joo, kaikki kaks

 

Onnelista rantsukuvia

 

Fiilistellään viime viikolla livenä fiilisteltyä ah, niin upeaa Apista!