Ajeltiin aamusella Lenin ( ja Putin) kans ryhmänäyttelyyn Kauhavalle. Menomatka oli melko extremeä, ajelin navigaattorin lyhyimmän reittivalinnan mukaan ja se oli kyllä sitten sen mukainenkin se reitti :D En ees tiiä montako kymmentä kilometriä ajoin pikkasella vastahöylätyllä kuulalaakeritiellä, oli paikotellen lipakan oloista. Ois voinu ahistaa jos ois ekaa kertaa pikkutietä rällänny! Ja jouvuinpahan ekaa kertaa eläissäni lyömään liinat kii siks, etten ois ajanu tiellä tassutelleen KURJEN päälle. Pölijä eläin, ei ollu kiirettä. Lienekkö tuo oli ihan kondiksessa, enpä jääny tarkkaileen, tiiä vaikka oisin päässy jatkaan matkaa ilman silmiä :D  Lämmintä oli +1,5, vettä ja räntää satoi. Kylmä oli päivä.

Lenin näytelmähommat meni syystä X aikalailla penkin alle, vähän jäi harmittamaan, mut paremmalla onnella jatkoon. En tiiä miks tuomari oli sen mielestä nii kauhian jännä, että sitä piti alkaa väistämään, piti haukkua ja urrata. Tiesin pelin menetetyksi ja sillä pyysinkin että josko tuomari voisi Lenille muutaman nakin antaa että ois jääny jees-fiilis. Eipä se passannut, no can do. Ois vain ollut niin kiva, tuloksesta viis, ettei ois tarttennu siinä olossa lähteä kehästä pois. Ei auttanu hiiviskely kun ei vain reilusti tullut jutulle. No, se siitä, ehkäpä me otetaan muutamat mätsärit tähän väliin, että saadaan just alkamassaoleva karvanvaihto alta pois.

Arvostelu ei kuitenkaan ollut huono, ihan siitä koiran tuntee, on oikiat plussat ja miinukset:
" Musta vaalein merkein, keskikokoa selvästi kookkaampi, oikeat mittasuhteet, oikea ilmeinen pää, missä kapea kallo-osa. Kookkaat korvat, hyvä kaula ja rintakehä. Riittävä raajaluusto, samoin kulmaukset. Oikean laatuinen, hieman lyhyt karva. Liikkeessä korkealle nouseva häntä. Liikkuu hyvällä askelmitalla. Saisi esiintyä varmennin, mikä vaikuttaa palkintosijaan."  AVO H

Pirjon Hymy-kaunotar ( Pihlajamäen Ilmatar) valioitui tänään ollen myös ROP ja RYP3. Onnea Hympälle ja Pirjolle! :)