Tänään käytiin Isokyrössä ( Tervajoella) ryhmänäyttelyssä, tuomarina oli meille uusi tuttavuus Reino Korpela. Vaikutti tarkalta ja tuntui tykkäävän hyvin liikkuvista ja tiiviskuntoisista koirista. Kehiä seuratessa mietin että voi pojat, tässähän saattaa olla ootettavissa vaikka hylsyä hippasen isolle Leni-neitokaiselle. Mutta ei.

Ensiksi Puti sijoittuis urosten joukosta toiseksi, PU1 oli vetskumies Juoksa Ässä ( hieno, en ole muistaakseni ennen Irriä livenä nähnytkään, onnea!) ja Putin taakse jäi AVO-uros Raiddokas Fakir ( uusi "naama" tämäkin), joka sai SERTin, onnea!

" Keskikokoa selvästi kookkaampi, musta vaal. rusk. merkein. Sopivat mittasuhteet, komea uroksen pää, sopiva raajaluusto, hyvät kulmaukset. Kaunis lantion asento, liikkuu kevyesti pitkällä askeleella. Oikea-asentoinen häntä, rauhallinen käytös, hyvä karvanlaatu." VAL ERI1 SA PU2

Narttuja oli kaksi, junnu-Leni ja veteraani-Viehkis Voutilainen eli Yrtti. Yrtti vei potin, oli ROP ja ROP-VET, päälle RYP-4 ja BIS-VET2, onnea!

Lenille JUN ERI. Voi POJAT mie olen iloinen :D Lienekö tuomari luuli mun siinä niiaillessa ja pokkaillessa luulevan SA:nkin tulevan, kun mainitsi että sitä se EI saa :D Ei haittaa, ERI on enemmän kuin uskalsi toivoa, Leni kun on edelleen se Silakka vaikka kovasti on kroppaa saanutkin :) Nätti se on, ihana Leni. <3

" Musta vaal. rusk. merkein, keskikokoinen. Erinom. mittasuhteet, hieman kevytlinjainen pää, kookkaat korvat. Tiivis tasapainoinen runkorakenne, kokoon sopiva raajaluusto, riittävät kulmaukset., tehokkaat liikkeet, oikea-asentoinen häntä. Rauhallinen käytös." JUN ERI

Meijjän Lenni, oivoi <3

Oli mahtava päivä, Tervajoella kun mentiin autoon niin mittari näytti +22,5. Tulomatkalla venyttiin tolkun kauan, maaseutumatkaillen, kuvia räpsien ja ehkä piti jätskitkin ostaa. Vähäkyröön tai sinne suunnalle vois ittensä majoittaa! Mahtavaa seutua!

 

 

 

No ja pitäiskö eilisestä päivästä mainita? ;)  Se meni Oulaisten ryhmänäyttelyssä :)  Jouduin hihnanpäähän esittämään Erikan EKAAN kasvattajaryhmään Soilen. Meringues's kasvattajaryhmä oli 1KP ROP-KASV BIS-KASV2 !!

 

Hilkan Sikke, Cosmona's Indian Summer, vei kaiken :D ONNEA!!!

VET ERI1 SA PN1 SERT ROP ROP-VET BIS-VET RYP-1 BIS2

 

Kaikkinensa vois sanoo että What A Weekend.

 

Oh Freddy, tempaseppa tähän päivään yks mahtavainen veisu.