Eilen käytiin jäläkihommissa Lenin, Ekin, Karpin ja Kiitsin kanssa.

Käytiin Lenin kans kahestaan ajamassa jälki. Muut ihmistyypit ja tessut jäi oottamaan, ja kyllä, ihan kauhiasti paljon pentu otti häiriötä odottamaan jääneestä porukasta. Niin mielellään ois koko ajan palannut takas. Ekan 50m matkalla ehti myös käy tortulla kolmesti ja yhen kuspissatkin teki. Kädestä pitäen osoittamalla menikin sitten hyvän matkaa. Jälki oli malliltaan kaarros vasemmalle, kaarteen alkaessa alkoi sitten vähän nenukin toimia ja jälki kiinnosti. Sorkan hoksasi kun päällä seisoi :D  Lissee häiriötreeniä. Kyllä se siitä, olihan tää hurja toinen jälki.

Eki tais olla voi-jäljellään ikään kuin sunnuntaikävelyllä. Makaukset jäi mettään ja ennen katkoa ei VIITTINYT jäljestää jälkeä loppuun vaan suhasi suoraan sinne, mistä jälki taas alkoi. Uskon Ekin ajatelleen, että miks mä tonne asti menisin kun voin oikaista mainiosti tästä. Voi Erkki!

Ja sittenpä. Rurik kävi päivänä muutamana mätsärissä voittamassa pentuluokan. Pari kuvaa, kuvat Heidi ( kunnes toisin todistetaan):

 

Hellettä piisaa, kolmeakymppiä hätyytellään. Ei oo kauaa kun oli pakkasella saman verran. Ei passaa valittaa.. ainakaan vielä.