Ei ollut eilen VilliPäivä, oli vaan EVVK-päivä. Puti siis toisti viimevuotisen tarkoin, ollen eilen VAL ERI3 SA. Arvostelu oli oikein mainio, lisään sen myöhemmin.

 " Mittasuhteiltaan hyvä, sukupuolileimaltaan selvä, hyvät ulottuvuudet omaava valiouros. Hyvä pitkä pää, samoin kaula ja rintakehä. Hyvät kulmaukset raajoissa ja takaosassa hyvä rakenne. Laatuturkki. Ulottuva liike sekä edessä että takana."

 

Kuurakuonoon Katjan porukalle SUPERONNITTELUT, PU1 Voittaja 2011 Kuurakuonon Onnensoturi "Pyry" ja PU2 ROP-VET Kivimannun Sakke-Staalo "Staalo". Ihan mahtavaa!!!

Hienot junnut meillä siellä oli myös: Stablehills Cascabel "Sabel" ja Cranefield's Beana Burra "Halti". Voisin väittää että ovat tulevia tähtiä, kuin myös Jonnan Aina-pentu, Kielapihkan Aina Vaan, aivan mahtinätti tapaus!

Jehnajaan Minnalle myös MAHTIONNITTELUT! Jehnajan Neilikka lauantaina JUN ERI1 SA HEJW-11 ja sunnuntaina JUN ERI1 SA PN4 SERT JV-11. Vaan onhan Nasta kaunis, siis tosissaan kaunis.

 

Kaikille hienoille uusille Voittajille onnea! :)

 

Kotimaisemissa oltiin yhden aikaan viime yönä, muuan tunti unta ja normimeiniki käyntiin. Seuraavat näytelmäkarkelot tammikuussa ja toivottavasti viittin ja jaksan ens vuonna kiertää muutenkin enemmän kuin tänä vuonna. Aika näyttää.