Pitkäksi venähtänyt päivä takana, pikakuulumiset siis Kajaanin KV-näyttelystä.

Rotukehässä tuomarina Mari Lackman: Puti VAL ERI1 SA PU1 ROP CACIB. Ryhmäkehässä Marja Talvitie nosti Putin jatkoon, kahdeksan joukkoon muistaakseni. Ei sijoittunut, en sitä odottanut, mutta positiivinen ylläri jatkoon pääsy oli ja myös se, että kehän jälkeen Talvitie kehui Putin paranevan kuin viini vanhetessaan. Ei tosin koiraa tunnistanut kuin vasta nimen kuultuaan, lienekö hän on Putia nähnytkään livenä sitten helmikuun 2007, kun Puti kävi hänen kehässä ihan junnupoikasena :)

" 6v. Musta merkein, erinom. tyyppiä edustava uros. Erinom. pää ja sukupuolileima. Erinom. mittasuhteet. Erinom. kulm. edestä ja takaa. Kauttaaltaan hyvä vahvuus, hyvät käpälät, erinom. karvanlaatu. Lähes oikea hännänkanto. Tehokas vetävä liike."

Ja koirahan oli ihan pellenä kehässä :D  Teki kaikki temput mitä kuvitella saattaa, oli tuhannen täpäkkänä. Lackman kysyi, että onko se tokokoira... No ei ees oo, mitä nyt sattui olemaan vähän mielin kielin :D Hassu eläin, "melkein" nolotti :D Todistetusti Puti on kuitenkin hetken seissyt jotakuinkin kaikki jalat maassa, kuva Katja Jaakola, kiitos.

Putin tytär Poropeukalon Seesam oli myös näyttelyssä. Naava esiintyi hienosti avoimessa luokassa ollen  AVO ERI2 SA, PN-kehästä putosi viidenneltä paikalta. Hieno Naava, onnea! Lisään Naavan arvostelun kunhan sen saan.

 

 

No mutta, hyvä päivä. Pakkasta piisasi "parhaimmillaan" -20,5 asteen verran.

 

Nyt äkkiä vaakatasoon, ZZzzz....

 

* muokattu 16.1.12 klo 14