Lenin mielestä sen kepit ei oo liian pitkiä. Ne ei yllä pyöräteillä laidasta laitaan eikä ne häiritse rattaiden kanssa lenkkeilyä. Vähän me ollaan eri mieltä näistä aarteista. Lenillä on taipumusta kantaa kamaa. Vielä kun sais muutettua tämän asian hyödyksi.

 

Lenin mielestä puutarhatuolin vaahtomuovisilpputäytteinen patja oli syytä teurastaa. Ehkäpä äärettömän kylmä keli iskosti pennun päähän ajatuksen tekolumesta?

 

Kukkia mammalle!

 

Eki mejäkoemaastossa. Se on kauhian kaunis kun sen tukka liehuu nyt, kun pohjavillavuori on pois. Voi jee kun sais aikaseksi niin juoksuttais Ekiä näyttelyissä. Pitää varmaan laittaa Joku Muu ilmoittelemaan Ekiä näyttelyihin, kun ei ite viitti. Tosin näin kesällä on kokeita, ne menee näyttelyhommien eelle nii että heilahtaa.

 

Siinäpä ne. Karhunpoika Karppi sairastaa, vähä tässä jää nyt mettäkuviot paitsioon, ei se mittään, kunhan tessu toipuu. Putille voisin tosin käy nyppäseen reilun jäljen, se kun ei ole vielä tälle kautta mettään päässyt. Puti oli sellanen tehonokkaeläin viime syksynä, että oikein ootan että pääsee treenaamaan ja näkemään mitä nenä nyt sanoo...