Pakkasin päivällä tenavat ja Putin autoon, ja ajeltiin metsään. Ihan pikkasen eka ajoin vikaan, kun ajo-ohje kuului: "sinne t-risteykseen missä oltiin viimeks". Toki sitten ajoin Tuomiojalle, missä oltiin keskiviikkona, vaikka siellä vakkarimaastossa se risteys on kyllä neljän tien haara... Doh, ei muuta ku talla pohjaan että oltiin suunnilleenkaan ajoissa OLKIJOEN perämettässä, siellä missä viimeks oltiin Putin kanssa. Ens kerralla sitten SELKEÄ paikkamääre, kiits ;) Ai niin, ihan eka ajo-ohje paikkaan oli että tuu TÄNNE sitte kolmeksi. Jaa niin mihin tänne...? Heh.

Putille oli tehty jälki, kuin myös Soilelle, Sintulle, Jekulle ( olikse näin?) ja Kiitsille. Putille vietiin kaadolle myös lempilelu Röhköpossu. Kova oli Putilla hinku touhuun, ois pitänyt vielä enemmän lähdöllä rauhoitella ja ohjata pitemmälle. Maavainuisesti lähti, kunnes nosti nokan ylös ja alkoi siksakkaamaan jäljen päällä. Otettiin pikkupätkän jälkeen uus lähtö, mut nokka vaan tahtoi nousta. Jäljellä oli nyt kulma, ja kulman kun hoksasi, niin siitä sitten loppupätkä meni suht siivosti maavainulla kaadolle. Sorkka tosin ei hirmusti kiinnostanut, eikä Röhköpossukaan :\ Pitäis keksiä joku huippupalkka, mut mikä, tahtoo tuo pikkukoira olla hivenen nirso... Kaadolta haki jatkoa, mutta eihän sitä ollut.

Viime kertaan verraten ei siis likimainkaan niin suoraviivainen suoritus. Keli ja maasto oli vaikeampi. Viimeks oltiin jäkäläkankaalla suht kuivalla kelillä, nyt kumpuilevassa vähän "puisemmassa" maastossa mahdottoman vesisadekelin jälkeen. Sade/kosteus hajujälkeä levittää, mikä hommaa vaikeuttaa, mut kaikkea pitää harjoitella.

Ens kertaan siis, kyl kyl! :)