Maanantaina 12.9 Kaisa Wickström peilasi Ekin silmät terveiksi. Ekillä ikää 8 vuotta ja 5 kuukautta, hyvällä mallilla siis. Tokihan tilanne vielä saattaa muuttua, mutta tällä hetkellä koira on silmistään terve, vailla mitään muutoksia. Mukavaa!

Oulusta Eki jatkoi matkaa Kuopioon. Tiistaina puolestaan peilattiin Siirin silmät terveiksi, ell. Martti Leinonen.

Eilen Puti kävi SRY ry:n luonnetestissä Haukiputaalla. Testaajina Jari Keinänen ja Reijo Hynynen.

Toimintakyky +1 kohtuullinen
Terävyys +1 pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäshalua
Puolustushalu +3 kohtuullinen, hillitty
Taisteluhalu +2 kohtuullinen
Hermorakenne +1 hieman rauhaton
Temperamentti +2 kohtuullisen vilkas
Kovuus +1 hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus + paukkuärtyisä
Loppupisteet +157

Perusporkkis pisteiltänsä. Paukkuärtyisyyskään ei tämän päivän tiedoilla yllättänyt, joskin starttipyssy avasi Putin ääntä enemmän kuin haulikko. Ei pelkää vaan paukut kirjaimellisesti ärsyttävät. Haukku on tyyliin RÄYRÄY-mitä-täällä-mekastetaan-NYT-se-loppuu-RÄY,!, jos sitä nyt jotenkin PITÄISI kuvailla :D Ei sinkoile eikä pakene. Ukkoset ja ilotulitteet eivät Putia haittaa eikä itseasiassa metsässä kulkiessa/treenatessa ympäristöstäkään kuuluvat laukaukset, joten mitähän tuosta sitten sanois.

Luoksepäästävyydessä ei ongelmaa, reippaasti tervehti.

Taisteli kepistä Puti-tyyliin. Tuomari nosti ilmaan ja heilutti eestaas, Puti puri kiinni ja kuinkas muutenkaan, haukkui samalla. " Vai ei haukkuva koira pure", tuumasivat tuomarit.

Puolusti minua, puolusti itseään. Hammasta antaisi, ei jäisi pieksettäväksi ihan suosiolla.

Tynnyriltä ei oikein palautunut ja pimeässä huoneessa piti kutsua, ennen kuin tajusi jutun juonen ja hyppäsi penkkien yli suoraan luo. Nämä asiat yllätti mut, normielämässä kun Putilla ei ole kauheasti tapana asioita jännitellä.

Kelkka oli Vähä Jänskä, samoin haalari, mut ne käytiin tsekkaamassa.

Kaikkinensa ihan ok :)

 

Kävin iltapäivästä vielä kattelemassa hakukokeen tottiksia ja siinä menoa ihmetellessä tulin siihen tulokseen, että meikäläisestä ei kyllä olisi sellaiseen "hinkkaamiseen". Hienon näköistähän se on, kun paketti on kasassa, mutta ei ehkä mun hermot kestäisi :D Pysymme siis jatkossakin metsähallituksen puolella :D

 

 

Ja joku biisi tähän nyt... Ron Popea.