Ja tapahtui tänä päivänä asia, jota en uskonut tapahtuvan!

Puti on kahden aiemman epäonnisen astutusyrityksen jälkeen tänään astunut Leesian. Ilman mitään kommervinkkejä tai poppaskonsteja Puti ja Leesia saivat toisensa Muhoksella. Seuraavat treffit pariskunta sopi keskiviikolle.

 

Leesia, eli virallisemmin Hagassessan Leesia on 5-vuotias sievä tummariista narttu, jolla on ennestään yksi pentue ( s. 01/2008, i. Fjällfarmens Mauri). Leesia on tervesilmäinen- ja kyynäräinen, lonkat A/A. Leesian isä on rotuunotettu Viki, emä Q-kan Alessia. Leesia on suorittanut poropaimennustestin hyväksytysti vuonna 2006, ja näyttelyissä neito on pyörähtänyt muutamaan otteeseen, arvioita tyydyttävästä erittäin hyvään.

Leesia on uskollinen, pihallapysyvä, tarvittaessa tempperamenttinenkin narttu. Leesian kanssa lenkeillä pärjäävät lapsetkin. Leesia harrastaa talvisin vetohiihtoa.

 

Puti, virallisemmin siis Illerströmmens Mink, on pian nelivuotias uros, jolla ei ole jälkeläisiä ennestään. Puti on A-lonkkainen, polvet ja kyynärät ovat terveet, kuten myös silmät. Putin isä on Tuulenkuun Erätuulenkuiske, eli meidän oma Eki, ja emä ruotsalainen Tjakke's Myra. Näyttelyistä Puti on saavuttanut muotovalion arvon, sekä tittelit JV-06 ja V-06. Puti harrastelee mejää, tokoa on treenailtu kotitarpeiksi.

Puti on avoin ja ystävällinen, riistaviettinen, taistelutahtoinen mieskoira. Ennemmin pehmeä kuin kova, olematta silti mikään lapanen. Kaikkiaan mukava koira, jonka kanssa on hyvä olla ja elää.

 

Leesian kuvat Minna Kemppainen

 

Toivottavasti alullaan oleva pentue syntyy kennel Poropeukalon takkahuoneessa, kasvattaja Minna Kemppainen.

Yhdistelmä Koiranetissä