.. joita sitten hereillä ollessa pitää miettiä. Tosielämän juttuja, jotka seuraa uniin.

Mikä saa tietyn ihmistyypin olemaan täysipäiväinen valehtelija? Minkä takia tietty ihmistyyppi on niin kaveria ja ystävää, mutta tosiasiassa KAIKISTA tuntemistaan ihmisistä puhuu selän takana silkkaa paskaa ja mikä "parasta", elämäntehtävänä vaikuttaa olevan ihmisten välien pilaaminen. Lyhyesti siis: kaikista ja kaikkien.

Mä olen joutunut elämässäni tällaiseen ihmistyyppiin tutustumaan. Meni tovi, ennen kuin mulle paskimman kautta selvisi tällaisen ihmistyypin todellinen luonto. Sen jälkeen menikin luotto totaalisesti ( ei liene yllätys?), mutta onneksi välit, mitkä tää ihmistyyppi onnistui sotkemaan, on jo joka suuntaan saatu selvitettyä, kun kaiken takana ollut ihmistyyppi selvisi muillekin. Jopa läheiset ihmiset ovat joutuneet ns. myöntämään tällaisen ihmistyypin olemassaolon.

Silti, kaikesta huolimatta, sama kuvio vain jatkuu. Sekoitetaan välejä, harrastetaan pahanpuhumista.

Mutta kysymys kuuluukin: miksi noin pitää tehdä, mikä sen aiheuttaa? Huono itsetunto vai oikeasti ilkea ja paha luonne?

 

Edit.

Tätä tuumailua piti vielä jatkaa. Voin sanoa olevani jotakuinkin lunki ja ymmärtäväinen tyyppi. Harva asia saa mua kihisemään, mut tää on kyllä yks asia, joka saa mun ärsytyskynnyksen ylitettyä. Syyt vaan syyttömien niskoille, että itse selviää nesteestä kuiville. Reilu peli!

No, ei se mittään enää, nyt kun sen tietää.

 

Mutta tässäpä tämän päivän saalis! :D Puolikas hirvenranka, siis selkärankaa pitkin puolitettu. Aijaijai, jopa nirso-Puti vahingossa mussutti menemään kylkiluiden "päitä". Saha, kirves ja mora teki hetken lujasti töitä, nyt on luut paloina ja syötävää tästä satsista riittää ihan nokko!