Eilen olin Putin kanssa RKK:n järjestämässä mejäkokeessa, koe pidettiin Olkijoella ja se oli pieni kuuden koiran iltakoe. Keli oli pilvinen ja muutamia vesipisaroitakin nakkeli, oikein siis passeli keli koiria ajatellen.

Putin jäljen tuomaroi Jukka Välitalo, joka kertoi näin:

" Hyvin ohjattu lähtö. Jäljestää maavainua käyttäen jäljen tuntumassa lähes koko matkan. 1. kulma pitkäksi sorkan jälkeä pitkin mutta palaa itsenäisesti ja suorittaa kulman, mutta ei merkkaa makuuta. Ennen toista kulmaa sorkan jäljelle ja sieltä pyörähtää kolmannelle osuudelle oikaisten. Makuu jää merkkaamatta. Ennen kaatoa taas samalla sorkkauralle mistä hukka. Uuden alun jälkeen suoraan sorkalle mikä kiinnosta ja yritetään peittää. Ohjaaja osaa säätää vauhdin sopivaksi."  AVO2 33pist.

Pienestä kii. Parikymmentä metriä ennen sorkkaa Puti lähti hirvenjäljelle. Punasia merkkejä alkoi tulla vastaan ja hukkahan sieltä tuomittiin sitten. Täytyy myöntää, että kun uuden alun jälkeen sorkka löytyi jo muutaman askeleen päästä, niin pikkasen hukka kävi harmittamaan. Mut ei me jäädä voivottelemaan :)  Ojatreeni oli tuottanut tulosta, seuraavaksi vois keskittyä noihin makuuksiin :P  ja sitten kohti uusia kokeita.

 

Erika ja Konna saalistivat VOI1 49pisteellä ja Erikan kasvatille Piretille Juhan kanssa sama tulos samoilla pisteillä. Onnea molemmille :)

Ai niin! Leni kävi mukana laukauksensietotestissä ja selvitti sen hienosti Marikan sivulla istuen. Sen verran laukaukseen reagoi, että pää nyökähti kun ammuttiin. Varsin hieno juttu!

 

Nyt mie yritän olla ilmoittamatta ketään kolmesta mihinkään näyttelyhommiin - säästellään paukkuja.