Vaasa KV.

 

Bläkkäricava-Uuno ekaa kertaa kehässä ja AIJAI kuinka reipas ja huippu ja kaikkea. Tuomari Jos de Cuyper Belgiasta kehui Uunoa harvinaisen kauniiksi black&tan-cavalieriksi. " Really beautiful baby, really beautiful...". Uuno vain on kovin rungoton vielä, se sallittakoon tässä iässä ( pikkasen vajaa 10kk). Arvostelu kuitenkin hieno, lively dog and happy mover varmaan parhautta :) JUN EH. Onnea ja Kiitos.

 

Seuraavaksi tanskalaisen Hans Erik Pedersenin kehään malipolitiikka. Konna VET ERI1 SA PU1 ROP ROP-VET ja Ninja ( tänään 14 vuotta !!!!! ) VET ERI VSP-VET. Onnea NINJA ja onnea M! <3

 

Jaa viimen Puttimän kehään, Paula Rekiranta tuomaroi. VAL ERI1 SA PU1 CACIB VSP. Onnea ROP-koira Lumiturpa Henriikalle. Jumalaisen kaunis koira, tuomarin sanoin!

" Tyypiltään erinomainen uros jolla oikeat mittasuhteet. Kaunis pää, rodunomainen ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Oikein kulmautuneet raajat. Hieman luisu lantio. Hyvä luusto ja karvapeite. Vaivattomat liikkeet."

Niin, kyllähän Puti liikkuukin ( hyvinä päivinään :)) vetävästi eteen, eikä ylöspäin.

Kaikki kuvat PH.

Pitkä ( herätys 03.00) mut ei onneks p*ska päivä vaan odotetunkaltainen ja Mukava. Olipa kiva käydä, sitäpaitti, Vaasa taitaa olla Suomen PARAS sisänäyttely.

 

Laitetaas esille kaikki Vaasan lapinporokoirat kun kerran kuvat on olemassa ( edit. vaihdeltu ehkä hieman parempia kuvia koirista):

urokset

Suukkosuun Lapin Loitsu JUN EH

Puti VSP

nartut

Pihlajamäen Ilmatar JUN ERI1 SA PN3 SERT

Suukkosuun Riemun Riimi JUN ERI2

Hagassessan Vilja AVO ERI2

Jalakapojan Idän Viima AVO ERI1 SA PN4 VASERT VACA

Pilvipolun Paras-Peera AVO EH

Lumiturpa Henriikka VAL ERI1 SA PN1 CACIB ROP

Tuulenkuun Cuutamon Cajo VET ERI1 PN2 ROP-VET